IMG_4322På den här sidan vill vi presentera oss och vår gård, Stall Västerbo, lite närmare för er.  Vi som bor på gården heter Willem Jan Bremer och Charlotta Krantz.

Willem Jan, kommer från Holland och han har bott i Sverige sedan 2007. Han har ridit sedan han var liten pojke  och han har tävlat i fälttävlan på internationell nivå i Europa innan han flyttade till Sverige.
Under 2002 och 2003 blev Willem Jan och hans häst Allure, (som också bor på gården) holländska mästare i fälttävlan två år i rad och dom var även med i holländska landslaget i fälttävlan och tävlade i dom europeiska championaten.
Willem Jan har internationell tränar licens samt är svensk utbildad nationell banbyggare i fälttävlan.
Lotta har ridit sedan hon var 6 år gammal och hon tävlar både dressyr och hoppning på lokal nivå.
I december 2009 fick vi en dotter, Julie, och i augusti 2011 kom hennes lillasyster Ilse och vi hoppas att dom ska ska tycka om hästar också i framtiden.

På vår gård, som ligger 1,5 mil från Ockelbo i Gästrikland har vi skapat vår häst himmel på jorden. Gården som är byggd år 1864 har fortfarande kvar sin original charm. Egendomen har 5 hektar vackra, lätt sluttande åkrar som är omgivna av ändlösa skogar, och ridvägar. Huvudstall byggnaden har 5 stora boxar med öppningsbara fönster.  “Det gamla häststallet” som en gång i tiden var viloplats för gårdens arbetshästar, har idag blivit till en sadelkammare.